top of page

WELKOM

Mijn naam is Linda, full time gediplomeerd sportmasseur/sportverzorger en in mijn vrije tijd beoefenaar van Krav Maga, het Israelische close combat.
Met een verleden als gecertificeerd groepsfitnessinstructeur in de fitnessbranche (Les Mills, FunXtion)  is de missie ontstaan om mensen die uit de running zijn door blessures snel weer in het zadel te krijgen en, nog belangrijker, om het leed van blessures te voorkomen.
Sinds 2015 helpt Fiziq vanuit een zelfstandige behandelpraktijk aan huis iedereen die van pijnklachten af wilt komen. Zowel voor stress,-spier, als gewrichtsgerelateerde klachten als voor onderhoud en preventie. Een doorverwijzing van huisarts of fysio is niet nodig.
Waarom Fiziq?
Omdat je van je pijn af wilt!
De bewezen behandelmethode van Fiziq is uniek onder sportmasseurs. Deze methode omvat meer dan alleen sportmassage. We brengen triggerpoint-therapie, gewrichtscorrecties op basis van de Dorn-methode, warmtebehandelingen en kwalitatieve sportmassages samen in 1 behandeling. Daarnaast krijg je coaching gesprekken om inzicht te krijgen in de (verborgen) oorzaken van de klacht. Tenslotte is het gebruik van het gerenommeerde merk F.I.T. Sportbalsem bij Fiziq altijd inclusief.  Alleen zo krijg je de beste en meest duurzame resultaten.
 
Voor je het weet beweeg je weer met plezier!

Lees onze ALGEMENE VOORWAARDEN 

Lees onze PRIVACY VERKLARING

NIEUWS

Binnenkort meer nieuws!

WIE WIL JE ZIJN

Bij Fiziq geaccepteerde betaalmogelijkheden:

Accepted_cards_Reader_Contactless_900x60
logo def FiziQ.png
bottom of page