top of page

SPORTMASSAGE

 
Sportmassage is onmisbaar voor de sporter:  gezonde, goed doorbloede spieren zonder verhardingen zijn essentiel voor goede sportprestaties.  Wegens het functionele karakter is sportmassage ook voor de niet-sporter in het dagelijkse leven nuttig.
Sportmassage wordt gekenmerkt door stevige handgrepen. Vooral bij verhardingen in de spieren kan er pijn ervaren worden. Het doel van de massage is om deze verhardingen weg te krijgen zodat de spier weer volledig kan functioneren en er geen pijn of terugkerende krampen meer wordt ervaren.
 

Het moment wanneer er gemasseerd wordt is van belang voor de massagewijze.

Massages voordat het sporten aanvangt heeft een activerende karakter zodat de doorbloeding gestimuleerd wordt. Na het sporten wordt een sederende (rustgevende) behandeling gegeven voor optimaal spierherstel.

 

Afhankelijk van de klachten, wordt er vaak al verbetering ervaren na 1 behandeling. Meestal kan je al na 4 tot 5 behandelingen verbetering in sportprestaties of beweegplezier ervaren. Zijn er geen klachten, dan wordt een maandelijkse sportmassage geadviseerd om de spieren in optimale conditie te houden.

Wat sportmassages bij Fiziq uniek maakt is onze unieke en bewezen behandelmethode. Meerdere disciplines worden gecombineerd zoals triggerpointtherapie, gewrichtscorrecties op basis van de Dorn-methode, warmtetherapie en de nazorg met het gerenommeerde merk F.I.T. Sportbalsem. Omdat het belangrijk is dat er bewustzijn is in de oorzaak van de klacht worden de behandelingen ondersteund door coaching gesprekken. Voor je het weet beweeg je weer met plezier!

Huisregels
• Het is van belang dat je een uur voor de behandeling niets of slechts iets lichts hebt gegeten.
Hygiene is uiterst belangrijk dus is het een vereiste dat je gedoucht bent voor de behandeling start. Om diezelfde reden heb je (schone) onderkleding aan die ten allen tijde aanblijft, dus zowel voor, tijdens als na de behandeling. 
• Ik moet op de hoogte zijn van je lichamelijke en psychische conditie evenals oude en recente blessures.
 
Algemene voorwaarden
Bij het maken van een afspraak dien je op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden.

ik ben in conditie

Bij Fiziq geaccepteerde betaalmogelijkheden:

Accepted_cards_Reader_Contactless_900x60
logo def FiziQ.png
bottom of page