top of page

SPORTMASSAGE

Voor een sporter zijn gezonde, goed doorbloede spieren zonder verhardingen essentieel. Niet alleen om goede sportprestaties te kunnen leveren maar ook voor een goed herstel.
Sport je helemaal niet maar ervaar je wel pijn, stressklachten, hoofdpijnen of spierspanningen? Ook dan kan sportmassage je helpen. Wegens het functionele karakter is sportmassage werkelijk voor iedereen nuttig.
Sportmassage wordt gekenmerkt door stevige handgrepen. Vooral bij verhardingen in de spieren kan er dan pijn ervaren worden. Het doel van de behandeling is om deze verhardingen weg te krijgen, zodat de spier weer volledig kan functioneren en er geen pijn of terugkerende krampen meer wordt ervaren.
 

Voor sporters is het moment wanneer er behandeld wordt van belang voor de behandeling. Sportmassage voordat het sporten aanvangt heeft een activerende karakter. De focus ligt dan op de activering van de spierdoorbloeding. Na het sporten wordt een sederende (rustgevende) behandeling gegeven voor optimaal spierherstel.

 

Afhankelijk van de klachten, wordt er vaak al verbetering ervaren na 1 behandeling. Meestal kan je na 4 tot 5 behandelingen betere sportprestaties en/of beweegplezier ervaren. Zijn er geen klachten (meer), dan wordt een maandelijkse, korte sportmassage geadviseerd om de spieren in optimale conditie te houden.

Wat sportmassages bij Fiziq uniek maakt is de unieke en bewezen behandelmethode. Meerdere disciplines worden gecombineerd zoals triggerpointtherapie, gewrichtscorrecties op basis van de Dorn-methode, warmte-therapie en nazorg met het gerenommeerde merk F.I.T. Sportbalsem. Omdat het belangrijk is dat er bewustzijn is in de oorzaak van de klacht, worden de behandelingen ondersteund door coaching gesprekken. Voor je het weet beweeg je weer met plezier!

Huisregels
• Het is van belang dat je een uur voor de behandeling niets of slechts iets lichts hebt gegeten.
Hygiene is uiterst belangrijk dus is het een vereiste dat je gedoucht bent voor de behandeling start. Om diezelfde reden heb je (schone) onderkleding aan die ten allen tijde aanblijft, dus zowel voor, tijdens als na de behandeling. 
• Ik moet op de hoogte zijn van je lichamelijke en psychische conditie evenals oude en recente blessures.
 
Algemene voorwaarden
Bij het maken van een afspraak dien je op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden.

ik ben in conditie

Bij Fiziq geaccepteerde betaalmogelijkheden:

Accepted_cards_Reader_Contactless_900x60
logo def FiziQ.png
bottom of page